Behandelingen pedicure

De medisch pedicure is een specialist! 

De medisch pedicure is hoger en breder opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Zij is in het bezit van de aantekeningen diabetische- en reumatische voet. Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie en antidruk technieken. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet-en nagelproblemen.

KRP (Kwaliteitsregister Pedicures)

Alleen pedicures met een door de branchevereniging erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP. Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht haar accreditatiepunten te behalen d.m.v. bij- en nascholing om kennis en innovatie in het vakgebied bij te houden. Een bij het KRP geregistreerde medisch pedicure waarborgt de kwaliteit!

Zorgverzekering

Nadat uw behandelnota per pin of contant is voldaan, kunt u uw nota indienen bij uw zorgverzekering. Het aantal behandelingen en het tarief dat door uw verzekering wordt vergoed, verschilt per zorgverzekering en de door u afgesloten polis. Voor een duidelijk inzicht kunt u informeren bij uw zorgverzekeraar.

In onderstaand overzicht ziet u de diverse specialistische  behandelingen welke mogelijk zijn. Door op de desbetreffende behandeling te klikken krijgt u uitleg en een omschrijving te zien. Op de prijslijst kunt u het totaal overzicht van het dienstenpakket bekijken. 

 

 

CryoPen wratten-therapie

Drukontlastende vilt-techniek

Orthesen

Nagelbeugeltechniek

Nagelreparatie