Détendre

Let op, de praktijk is nu gevestigd aan de Schoutenhoek 43a onder de nieuwe naam Foot Care Center

Vanaf 4 september 2023 komt een nieuwe collega de praktijk versterken op maandagen en donderdagen

nieuwe cliënten zijn welkom.

Voor specialistische behandelingen kan nog steeds een wachttijd van toepassing zijn. 

Update Corona-crisis

Détendre Huid & Voet verzorging blijft open tot nader orde. Als voetzorg-verlenerspraktijk zullen wij alles in het werk stellen om alle medische noodzakelijke voetzorg aan onze cliënten te kunnen blijven verlenen. Wij volgen alle adviezen en richtlijnen die ProVoet, de branchevereniging voor voetzorgverleners, heeft opgesteld.

Er wordt op advies van ProVoet geen ambulante medische voetzorg verleend voorlopig (dit geldt ook voor cosmetische voetzorg).

Wij zijn ten allen tijde gedurende de werkdagen telefonisch bereikbaar, ook mobiel (06-29448347), voor vragen en opmerkingen en staan in direct contact met de dienstdoende podotherapeut die ook stand-by blijft in deze moeilijke tijd. Uiteraard kunt u altijd een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat.

Wij adviseren u uw medisch noodzakelijke behandelingen te blijven doen conform de afgesproken frequentie, dit om voetklachten, wonden, of infecties die gezondheidsrisico’s opleveren, te vermijden.

Uiteraard nemen wij alle extra beschermende maatregelen om uw en onze gezondheid maximaal te beschermen

  • Bel of mail uw afspraak af, als u verkouden bent, koorts heeft, tot de risicogroep behoort of onlangs in een risicogebied verbleef.
  • Wij geven elkaar geen hand.
  • Kom zo mogelijk niet te vroeg, of te laat, zodat niet meer dan één persoon in de praktijk verblijft.
  • Kom alleen met begeleiding, als u niet zonder hulp naar de praktijk kunt komen.
  • Bij binnenkomst wordt u verzocht direct eerst uw handen te wassen.
  • Alle instrumentele behandelingen worden uitgevoerd met beschermend mondkapje en handschoenen.
  • Bij alle behandelingen wordt zo hygiënisch mogelijk gewerkt conform de code van de Voetverzorger en de richtlijnen van het RIVM en ProVoet.
  • Na ieder bezoek wordt de behandelruimte, de praktijkingang en alle instrumenten en behandelstoel gereinigd en daar waar het kan, gedesinfecteerd.

Blijf gezond!