Détendre

KUURTRAJECT FUNGHICLEAR

De natuurlijke oplossing voor teennagelschimmels. Veilig, effectief en gebruiksvriendelijk.

Uw effectieve  kuurtraject voor drie maanden in één pakket bestaande uit: drie instrumentele behandelingen van uw schimmelnagels bij uw medisch pedicure en een FunghiClear preventiepakket die u preventief inzet gedurende de kuur en de uitgroeiperiode.

FunghiClear, een aangemerkt biologisch medical device, is veilig voor iedereen, bijvoorbeeld ook voor zwangeren of cliënten met veel orale medicatie.

Bij uw eerste afspraak beginnen we met een intake waarbij u alles kunt bespreken en vragen met betrekking tot uw schimmelnagels. Om effectief te kunnen behandelen is het noodzakelijk vast te stellen of er sprake is van schimmel in de nagels. Daarom wordt bij uw eerste afspraak een test uitgevoerd, waarbij een stukje van de aangedane nagel wordt afgenomen, en snel en accuraat vastgesteld wordt of er schimmel aanwezig is in de nagels.  

U ontvangt het FunghiClear preventiepakket dat goed is voor drie maanden kuren met FunghiClear. Tevens ontvangt u dan het uitgebreide FunghiClear protocol, met informatie over schimmel en hoe u preventie kunt toepassen tijdens de kuur in uw thuissituatie.

Bij de intake worden foto’s gemaakt van uw nagels. Bij elke vervolgafspraak worden weer foto’s gemaakt die we gezamenlijk evalueren en bespreken uw vooruitgang.

De medisch pedicure zal bij elke afspraak uw nagels verzorgen en dun frezen tot circa 2 mm zodat FunghiClear de schimmel goed kan bereiken en de gezonde nagel uit kan gaan groeien.

Na afloop van uw eerste afspraak maken we direct twee vervolgafspraken met een tussenpose van 6 weken.

Het preventiepakket bevat:

  • 3 flesjes FunghiClear
  • 1 flesje FunghiClear Deo & Schoenspray

Start vandaag nog en bel voor een afspraak of vul het contact formulier in.