Détendre

Let op, de praktijk is nu gevestigd aan de Schoutenhoek 43a onder de nieuwe naam Foot Care Center

Vanaf 4 september 2023 komt een nieuwe collega de praktijk versterken op maandagen en donderdagen

nieuwe cliënten zijn welkom.

Voor specialistische behandelingen kan nog steeds een wachttijd van toepassing zijn. 

KALKNAGELS LASEREN

Ellen van der Heijden is dé expert op het gebied van kalknagels laseren. Jarenlange ervaring en expertise hebben geleid tot een zorgtraject voor kalknagels waarmee onze cliënten een mooi resultaat kunnen behalen. Wij bieden met het laseren van kalknagels, een veilig alternatief om van uw kalknagels af te komen. Medicatie en schimmelwerende middelen hebben niet het juiste effect en worden door bijwerkingen vaak door de huisarts afgeraden.

De Fox Laser staat garant voor een moderne en veilige behandeltechniek en is één van de beste lasers waarmee op dit moment effectief kalknagels kunnen worden behandeld.  De laser is voorzien van het FDA keurmerk en voldoet aan de Europese norm EN60825-1.

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de behandelde cliënten een verbetering en vernieuwing van nagelgroei ervaren. Tijdens de pijnloze behandeling worden de schimmels beschadigd en vernietigd door de dieptewerking van de laserstraal die door de nagel heen dringt. Daarvoor moet de nagel een dikte van circa 2 milimeter hebben. In combinatie met het pedicuren van de nagels heeft de behandeling een maximale kans van slagen. 

Kalknagels of schimmelnagels zijn eenvoudig te behandelen met de laser. Er zijn veel mensen die last hebben van dit hardnekkige probleem. Het komt vaak voor op de voetnagels, maar vingernagels kunnen ook geïnfecteerd raken. Soms zijn 3 behandelingen genoeg bij een milde aantasting. Bij jarenlange besmetting waarbij de nagels verdikken, zullen er meerdere behandelingen nodig zijn. Let op: het eindresultaat kan verschillen per persoon omdat het afhankelijk is van uw eigen zelf herstellend vermogen, gezondheid en afweer. Het consequent gebruiken van preventieve maatregelen draagt bij om een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen. Bij uw intake wordt u hierover uitgebreid geïnformeerd.  

Contra-indicaties waarbij een laser behandeling niet mogelijk is:

  • Gevoelsverlies of neuropathie in de voeten
  • Diabetes (met neuropathie)
  • Zwangerschap
  • Epilepsie
  • Candida-nagelinfectie
  • Pseudomonas (groene nagelkleur)

Indien u eraan twijfelt of er daadwerkelijk sprake is van kalknagels, bestaat de mogelijkheid om bij ons in praktijk een stukje nagel te testen op schimmel. Voordeel voor u: meer zekerheid over uw kalknagels en het te volgen zorgtraject. 

Ellen van der Heijden is allround opgeleid Medisch Pedicure mbo4 niveau met specialisatie Schimmelnageldiagnostiek en een afgeronde HBO opleiding Medische Basis Kennis.  Aangesloten bij ProVoet en opgenomen in het kwalificatieregister ProCert.

Dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over schimmels en het laseren van kalknagels, bent u ervan verzekerd dat uw zorgtraject in vakkundige handen is.

Samen zorgen we voor een zo optimaal mogelijke aanpak om van uw kalknagels af te komen en weer op weg te gaan naar gezonde nagels!

Kalknagels ontsieren de handen en voeten. Daarom is het belangrijk dat u het op tijd laat behandelen. De behandeling met de Fox Laser is snel, pijnloos en effectief. Wij werken samen met o.a. huisartsen, podotherapie, podologie en huidtherapie.

Woont u in Zoetermeer en omstreken en wilt u uw kalknagels laten behandelen? Bij Détendre Huid & Voetverzorging, praktijk voor gespecialiseerde voetzorg, bent u aan het juiste adres! Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Wacht daarom niet te lang en maak vandaag nog een afspraak bij ons voor een gratis intake-gespek.